Automate your Marketing
with Womplify




 
nani's FotoPage

By: nani connie

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 10-Sep-2008 01:36 Email | Share | | Bookmark
brotherhood


gamba ummar ngan irsyad pakai baju yg sama. masa ummar pakai dlm 5 cenggitu..adik pakai time 2 bulan..sama dak muka depa??



Wednesday, 10-Sep-2008 00:34 Email | Share | | Bookmark
latest of Irsyad

 
 
 
View all 15 photos...
bukan Irsyad jek..kira sume la latest except ummi..ummi kan pemalu..







Wednesday, 10-Sep-2008 00:12 Email | Share | | Bookmark
ada apa dengan pantang??

 
 
 
View all 9 photos...
ehehe..takde apa pon..ummi combined sume skali yer..gambaq nih sume lam pantang.ada ummar potong cake time bday dia







Monday, 8-Sep-2008 00:56 Email | Share | | Bookmark
Ummi and Irsyad

 
 
 
View all 33 photos...
blog bengong..eheheh..bukan bengong since ummi banyak sgt pwd so sume dah haywire..sudahnya ummi update kat fp jelah yer..ada picca lam camera tp ummi lupa nak bwk mai opis..ummi up yang dlm pc jelah dulu yer..skang nak kata bz tak..cuma sbb slalu amik masa pump jadiknya kena la cover balik masa tuh kan..

ummi up pics masa ummi nak g berperang lam OT..this time kat Annur, leh bwk cam..abah dah over masa memula tuh..nak amik video tp sbb tak cukup tangan bwk digicam jek..sib baik ada la bleh record lam 5 mins cenggitu..pahtu masa kena operate tuh abah lagik excited nak tgk isi dlm..ishhhh..nak tgk luaq dlm yer abah..ekekeke..pahtu plak Dr.K nih suka bg tutorial kat abah..bgtau sume organ yang dia keluaqkan..yesss, Dr.K keluaqkan ovari sume masa dia nak jahit balik..dia bgtau sume tuh lam condition yang elok so leh proceed lagik tuh 3rd nnt cuma kena gap lama sket..since ummi nih jenis yang kena operate so nyerr dia ckp smpi 5 pon bleh kalu sume lam condition yang elok..senyum lebaq abah sbb nnt dia nak beli Van Vanette utk kitorg naik..ekekekek..kali nih ummi tak amik epi sbb kalinikan schedule nyerr c-sect..so Dr.R kasik spinal..bezanya lepas operate ummi muntahhh..tp kuaq ayaq jelah sbb ummi tak makan apa2x for 8 hours kot (ka lebih)..

pahtu pics lain nih time Irsyad kena cukuq rambut..ummar tak kisah pon..dia sebuk dok tgk otomen jek..


ummi mok mok giler


Irsyad sebelum


Irsyad selepas

p/s:kena censored jugak yer..


Friday, 22-Aug-2008 02:30 Email | Share | | Bookmark
Update anak anak - Ummar @26 mons, Irsyad @ 2 mons

nih
Irsyad
masa lam pantang
View all 6 photos...
rasa mcm malas n takde mood sgt skang..mood swing..pening pale amat sgt..semenjak masuk keje..rasanya nak kena tukaq speco la..hint hint abah nih..serius pening smpi nak pikiaq buat keje tak leh..buat mende lahga takpe ..smlm ummi EL sbb food poisoning pahtu ptg bwk anak anak g klinik check up..terpaksa mintak tlg abah teman since kena handle dua..ckp psl handle tatau la cemana nak handle nnt..aritu yg abah kena p Aus dah cancelled..Aussie nak leader yang experiance 10 years ++..so dah tak yah..nih dengaq2x psi kena p Houston plak..6 bulan..uhuk..mintak2x tak jadik jugak..meh ummi update sket ekk psl anak anak

Ummar

1. berat 12.5 kg jek..keding..tanak makan..yg dia suka makan is ubat
2. syg sgt kat adik dia..slalu ajak adik main even adik tgh tdoq yg mana akan membuatkan ummi menjerit..
3. mlm2x tdoq tanak pakai diapers..jerit2x tanak..masalahnya kitorg tak toilet train dia lagik..kang nnt naya nak kena jemuq tilam
4. tdoq mlm masih lg nak oteng dia..dah sedikit jo skang..abh la abah nak kena suh anak dia pakai braces..
5. ckp start dr bukak mata smpi la nnt nak tdoq tutup mata..non stop..dia suka bertanya..cam iklan nih burung apa
6. sgt obses ngan super hero..abah kena beli tv lain sbb asyik nak psg dvd jek..psst abah..beli tv baru ekk..brand akira pon takpe la..asalkan berita kita bleh tgk

Irsyad
1. berat skang is 6.9kg..bam bam ummi nih..geram ah
2. fully breast feed..insyaAllah selagi daya ummi kasik yer syg
3. dah senyum bila org ajak sembang..
4. quite pendiam compared ngan along dia
5. keje tdoq jek siang n mlm..senang sket ummi nak buat keje lain


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net